Om os

Velkommen til Fitness Hack – din destination for en sundere krop og livsstil.

Grundlagt af Nicolas Rockland, en passioneret træner og fysioterapeut, er Fitness Hack mere end bare en webshop. Det er et fællesskab, hvor vi tror på, at træning skal være sikkert, langtidsholdbart og effektiv. Nicolas' personlige rejse, fra kroniske smerter og til at genvinde sin funktionalitet og smertefrihed via dedikeret træning og søgen efter ny viden, er kernen i vores mission.

For 10 år siden, på en rejse i Indien for at udvide horisont inden for østens sundhedssystemer, stod Nicolas pludselig over for en livstruende udfordring. En alvorlig blodinfektion og efterfølgende bakteriel ledbetændelse ændrede fra den ene dag til den andens hans krop og livet som han kendte det. Fra en karriere som performer inden for Parkour og dedikeret træner og yogalærer, blev han nødt til at at give afkald på hans forståelse af både krop og sundhed, for mod alle odds at genfinde den. 

Dette blev starten på en syvårig lærings og træningsrejse, hvor Nicolas blev elev af utallige trænings- og terapiformer i både øst og vest. Han uddannede sig som statsautoriseret fysioterapeut og anvendte sin egen krop som et laboratorium, i mestringen af en ny tilgang til skades- smertefri træning. 

Resultaterne af denne rejse er fundamentet for Fitness Hack. Vi tilbyder ikke blot træningsudstyr, men også højkvalitets træningsforløb, samt gratis viden der kan hjælpe dig til at tage magten tilbage over din krop og sundhed. Fitness Hack har med sine populære træningstilbud som Movement Gym, Yoga Prehab og Fysio Bootcamp, hjulpet titusindvis af danskere over hele landet, til en fit og smertefri krop

Hos Fitness Hack er vi dedikeret til at hjælpe dig med at genfinde styrke, bevægelighed og en krop, du kan være stolt af, gennem skades- og smertefri træning, der holder i længden. Velkommen til et træningsfællesskabet, hvor din sundhed og velvære er vores mission.

HURTIG LEVERING

100% GARANTI

SIKKER BETALING

30 DAGES RETURRET