Din kurv

Mit navn er Nicolas Rockland og som din personlige træner og fysioterapeut på Embodiment forløbet, vil jeg lære dig en ny og smartere måde at træne på.

Du vil få et sikkert, skånsomt og super effektiv træningsforløb, skræddersyet til at give DIG flotte fysiske resultater og en smertefri krop i processen. 

Jeg vil lære dig metoderne der personligt har taget mig hele vejen fra kroniske skader og smerter – til en fit, sund og smertefri krop i balance. Og jeg vil hjælpe dig til at tilpasse træningen nøjagtig din krop og din situation, så du er garanteret langtidsholdbare vaner og træningsresultater. 

På en Indiensrejse for ca. 10 år siden, da jeg var afsted for at samlede viden og inspiration til min træning og undervisning i Danmark, blev jeg pludselig ramt af en alvorlig blodinfektion der var tæt på at tage livet af mig. Og det kom til at ændre min krop for altid. 

Infektionen medførte en bakteriel ledbetændelse, som ødelagde store dele af min ledbrusk og min kendte førlighed og kropslige formåen blev fra den ene dag til den anden erstattet af kroniske smerter og massive fysiske begrænsninger. 

Inden da havde jeg levet af en karriere som performer og underviser indefor Parkour, og var herudover en dedikeret yogalærer og personlig træner. 

Frustreret kunne jeg nu se til mens styrken, muskulaturen og min fysiske formåen gradvist forsvandt. For ethvert forsøg på at belaste kroppen under genoptræning, rev op i mine kroniske skader, og sendte mig direkte tilbage til nul punktet. 

Dette sendte mig ud på en lang rejse, som tvang mig til at genlære alt hvad jeg troede jeg vidste om kroppen. Gennem de næste 7 år blev jeg en dedikeret elev af enhver kendt trænings og terapiform, som jeg omhyggeligt gennemtestede på min egen krop, i forsøg på at finde noget som kunne hjælpe mig.

Mit krop blev som et laboratorie, hvor jeg guidet af smerterne og den øgede sensitivetet, kunne øve mig i at mestre smertefri træning og bevægelse, gennem utrættelig eksperimentering.

Jeg lærte hvad der virkede og hvad der ikke virkede i praksis, og gennembruddet som jeg fandt har siden hjulpet titusindvis af danskere til en fit og smertefri krop, gennem mit landsdækkende træningstilbud Fysio Bootcamp, Yoga Prehab centeret i Aarhus og embodiment forløbet. 

I dag hjælper jeg mennesker som dig til at genfinde styrken, bevægeligheden og en krop, som de kan være stolte af, gennem skades og smertefri træning, som holder i længden. 

Practice

New Life

Nullam quis ante. Etiam sit amet orci eget eros faucibus tincidunt. Duis leo. Sed

VIEW ALL COLLECTION
Breath

Think Yoga

Tristique nulla aliquet enim tortor. Amet adipiscing elit duis tristique sollicitudin nibh.

VIEW ALL COLLECTION
Stretch

Breath deep

Orciporta nonpulvinar neque laoreet auctorites elitsedsit amet mauris commodo.

VIEW ALL COLLECTION

Explore your potential

Cobra Pose

Nam quam nunc, blandit vel, luctus pulvinar.

Meditation

Odio tempor orci dapibus ultrices. massa enim nec.

Headstand

Pharetra vel turpis nunc eget lorem dolor.

Fish Pose

Quis varius quam quisque id diam vel quam.

Locust Pose

Ultricies leo integer malesuada nunc vel risu.

JOIN US:

YOUR FITNESS LIFE!

Etiam sit amet orci eget eros faucibus tincidunt. Duis leo. Sed fringilla mauris sit amet nibh. Donec sodales sagittis magna. Sed consequat, leo eget bibendum sodales, augue velit cursus nunc.

Yoga heals

Donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus. Nullam quis ante. Etiam sit amet orci eget eros faucibus tincidunt. Duis leo. Sed fringilla mauris sit amet nibh. Donec sodales sagittis magna. Sed consequat, leo eget bibendum sodales, augue velit cursus nunc. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Vinyasa Yoga

View more

Hatha Yoga

View more

Iyengar Yoga

View more

Kundalini Yoga

View More

our team

GET OUR SWEETIES MEMBERS FOR SUPPORT

Nicholas Foster

Teacher

Regina Carter

Trainer

Eula Bowman

Supporter

Melvin Powell

Consultant