Personlig onlinecoaching

Et skræddersyet kost & træningsforløb, med garanti for resultater

Dit personlige onlineforløb

  • Personlig opstartskonsultation
  • 100 % skræddersyet træningsprogram
  • 100 % skræddersyet kostplan
  • Løbende vejledning & opdatering af planer

Baseret på en personlig samtale, finder vi sammen frem til målene og fremgangsmåde for dit Fitness Hack forløb.

Her afdækker vi skadeshistorik, ønsker for din personlige forvandling, samt hvordan vi sammen kan designe dine nye sundhedsrutiner, så de harmonere optimalt med den hverdag som du ønsker.

Samler i én app, får du dine personlige træningsplaner, lækre skræddersyede kostplaner samt et målrettet coachingforløb, der vil sikre dig succes med dine nye rutiner.

Til hvert af træningsprogrammets øvelser, medfølger en dybdegående videoinstruktion, med den nøjagtige udførelse. Dette vil sikre dig flotte og holdbare resultater på en skades og smertefri måde, med udgangspunkt i din situation.

Din kostplan - nøje udviklet til din krop, mål og personlige præferencer, vil ligesom træningen kunne tilpasses løbende, så du til hver en tid får præcis den lækre understøttende ernæring, der vil garantere dig en flot og hurtig kropstransformation, på en overskuelig måde.

Med indbygget besked- og video chat, har du altid din personlige fysioterapeut lige ved hånden, med mulighed for konkret personlig vejledning til hvad end du skulle have behov for hen ad vejen.

Dermed er du altid på helt rette spor, mod dine ønskede resultater. På Embodiment er du garanteret en trug og sikker forvandling, mod en fit, sund og smertefri krop i balance! Et et skræddersyet udviklet til præcis hvor du er i din udvikling lige nu, og den transformation som du ønsker at opnå.

SKAL VI TAGE EN GRATIS SNAK?

HURTIG LEVERING

100% GARANTI

SIKKER BETALING

30 DAGES RETURRET